2012. augusztus 13., hétfő

Status Update: Ladies’ room hall / Helyzetjelentés: Női mosdó előtere


I worked as hard as I could and finished the ladies’ hall which leads into the – again – non-existing toilette. This time I choose completely different patterns and softer motives to show this room is occupied by ladies.

The floor is marble again, but this time classic white marble which suits well with the pink toile de Jouy wallpaper. First I wanted to paint a pink marble, but it would be too much of pinkish colours I think. It is not easily visible on the photo, but the lower part of the walls decorated with a stucco.

The angels play big part in this tiny room: the wall panels are decorated with angel motives and the panels themselves are more curvy and woman-like too.
When I started to build this salon de thé I knew exactly I want to use a pink toile de Jouy paper on the walls. It is elegant and soft, a perfect choice for this purpose and will complement perfectly the green striped silk fabric on the furniture.
You can see a fake door this time too, on the right wall, it leads to the “toilette”.


Finally a photo about the two rooms together: the basic is exactly the same: white and antique gold, but the wallpaper and colour of the marble makes an enormous difference.See you soon,

Orsi******************

Olyan keményen dolgoztam, ahogy csak tudtam, és befejeztem a női mosdó előterén, ami a – megintcsak – nem létező mosdóba vezet. Ezúttal teljesen eltérő mintákat és kecsesebb motívumokat választottam, hogy ezek is mutassák, ez a szoba hölgyekhez tartozik.

A padló ezúttal is márvány, de fekete helyett fehér, ami remekül illik a rózsaszín toile de Jouy tapétához. Először rózsaszín márványt akartam, de az túl sok rózsaszín árnyalattal zsúfolta volna tele ezt a pici helyiséget. Bár a fotón nehezen látható, de a falak alsó részét könnyed stukkó díszíti. Az angyalok nagy szerepet kaptak ebben az apró szobában: a falpanelek angyalmotívumokkal díszítettek, és a panelek maguk is nőiesebb formájúak.

Amikor építeni kezdtem a teaszalont, már akkor pontosan tudtam, hogy a falakon rózsaszín toile de Jouy tapétát akarok használni. Elegáns, könnyed, tökéletes választás a célra, és remekül kiegészíti a bútorok zöld csíkos selyemkárpitját.

Ezúttal is van álajtó, a jobb falon, és a szintén nem létező mosdóba vezet.

Végül egy fotó a két szobáról együtt: az alap ugyanaz mindkét esetben: fehér és antik arany, de a tapéta és a márvány színe elképesztő különbséget jelent.Szép hetet mindenkinek,

Orsi
2 megjegyzés:

  1. Absolutely gorgeous, I love it. You've done a fabulous job. :)

    VálaszTörlés
  2. So beautiful! I wish my real-life hall looked this good.

    VálaszTörlés