2012. november 8., csütörtök

Fall Cake / Ősz torta


I didn’t have too much time recently, this is the reason behind the lack of posts. Life was more than messy in the last weeks but sun shines brightly again despite of the early winter.

I managed to make a tiny “Fall Cake”, which is actually nothing but 3 mossy trunks with mushrooms, autumn leaves and two teeny-tiny hedgehogs.


 
 


 
 

Further news: Szonja Kitzinger, the owner of the Otthonédes blog made an interview with me, you can find it on her blog here:  http://otthonedes.blog.hu/2012/11/01/fogado_az_odaado_parasztlanyhoz  and here:

Unfortunately it is in Hungarian.


Have a nice week and tell the people you love that you love them

Orsi

***********************************

 

Nem volt mostanában túl sok időm, ennek köszönhető a bejegyzések teljes hiánya. Az élet több, mint zűrös volt errefelé az utóbbi hetekben, de most már újra fényesen süt a nap a korai tél ellenére is.
Sikerült összeraknom egy “Ősz torta”-t, ami valójában nem más, mint 3 mohos fatörzsdarab egymásra halmozva, gombákkal, őszi levelekkel, és két aprócska sündisznóval.

További hír, hogy Kitzinger Szonja az Otthonédes blogról interjút készített velem, itt és itt olvashatjátok.

Szép hetet kívánok nektek, és kérlek, mondjátok meg azoknak akiket szerettek, hogy szeretitek őket, sokszor és hangosan….

Orsi

 

4 megjegyzés: